Wat is Valet Parking?

Valet Parking is een concept dat is over komen waaien vanuit Amerika. Het concept richt zich op het vereenvoudigen en het bieden van een service ter oplossing van de hedendaagse parkeer problematiek. De tijden dat u zelf naar een parkeerplaats moest zoeken zijn voorbij. Tegenwoordig hoeft de klant niet meer te zoeken naar een parkeerplaats maar komt de klant met zijn auto simpelweg voorrijden bij een van de locaties van VALET PARK.

Hier staat keurig een valet voor u klaar die alle zorgen voor u uit handen neemt. U wordt als een gast onthaald bij Valet Park waar een van de medewerkers u een ticket overhandigd die u weer kan gebruiken bij het vertrek. Hierop staat een uniek nummer vermeld dat correspondeert met uw auto. Uw auto wordt door Valet Park naar een beveiligd parkeerterrein gebracht, waar deze gedurende de gehele avond onder camera toezicht wordt bewaakt. Wilt u vertrekken? Een telefoontje en uw auto wordt voor gereden door een medewerker van Valet Park. Door deze luxe service is het nu mogelijk om u avond als een ster te beginnen maar natuurlijk ook als een ster te eindigen.


Valet Park biedt haar services aan bij diverse restaurants in Noordwijk aan zee. Onder het kopje locaties ziet u onze partners waarmee wij samen werken en onze diensten verzorgen. Natuurlijk verzorgt Valet Park ook services bij u aan huis of op uw evenement.

Heeft u vragen? Neem met ons contact op.

mail@valetpark.nl | valetpark.nl